MarjaHeinonen3

Kaikki blogit puheenaiheesta Talviolympiakisat

Mika Kojonkosken perintö ja turha huippu-urheilu?

Suomi sai tavallisen mitalimäärän olympialaisista. Pitkän ajan keskiarvo on reilu 7. Kaikkien aikojen menestys tuli Sarajevosta 1984, kun mitaleita tuli 13 ja Naganosta 1998, kun mitaleita kertyi 12. Urheilua seuraavana toivoisin enemmän.

 

Iivo on irti - suomalainen nainen itkee!

Kun Iivo Niskanen hiihti viimeistä kilometriä tämänpäiväisessä kisassa, minä vuodatin kyyneliä tyynyä sylissä puristaen olohuoneen sohvalla.  Kollektiivinen keski-ikäisten naisten voittokokemus. Täsmälleen samanlaisen tarinan kertoi kertoi kaksi naisystävääni hiihdon jälkeen. Onnen kyyneliä!

Olympiamitalit

Olen toistaisekseksi onnistunut välttymään näkemästä tuota hömpötystä. 

Olympiamitali? 

Osoitus siitä, että on hyvä jossakin  tyhjänpäiväisessä.

 

Kilpaurheilun päämäärä: olla paras jossakin tyhjänpäiväisessä.

 

Penkkiurheilu: 

http://grohn.vapaavuoro.uusisuomi.fi/urheilu/244271-spelulaatio-urheilun-suosiosta

 

Olympiakiekko ilman parhaita pelaajia voi olla uusi alku

Olympiakiekko maustettuna parhailla pelaajilla on lähes varmasti peruttu. On ikävää, että emme näe parhaita pelaajia maajoukkueissa ja vielä "olympiavivahteella". Joskin talviolympialaiset on kyllä vähän kyseenalaiset "olympialaiset". Rikkaiden länsimaisten kisailut lähinnä. Joskaan siinäkään ei mitään vikaa ole. Olympialaiset on bisnes muiden joukossa, joka myy itseään urheilutapahtumien aatelisena.

 

Perinteisten talviurheilumaiden kiinnostus talviolympiakisoihin hiipumassa

 

Tänään ratkaistiin Kansainvälisen olympiakomitean kokouksessa (128 th IOC Session in Kuala Lumpur) , kuka saa järjestettäväkseen  vuoden  2022 talviolympiakisat.

Julkaise syötteitä